Sale
Soltec-membrana hidroizolanta antifractura pentru terase

Soltec-membrana hidroizolanta antifractura pentru terase

59,00 Lei 74,00 Lei
*pret pe bucata

Comanda produs la: +40 734 396 390

Cere Oferta
Producător: PROFILITEC - ITALIA

Membrana hidroizolanta realizata din polietilena avand grosimea de doar 3mm, dedicata impermeabilizarii totale sub placajele ceramice. Datorita formei sale si a stratului de lana sintetica aflat pe partea sa inferioara, membrana se ancoreaza perfect in stratul de adeziv din clasa C2 (ex.Kerakoll Bioflex) cu care se fixeaza pe pardoseli, adeziv cu care se lipesc si placile ceramice pe partea ei superioara. Soltec este de asemenea si o membrana antifractura care neutralizeaza miscarile care pot aparea intre stratul suport si acoperiri. Astfel nu mai sunt obligatorii taierile de rosturi de dilatare in sape si este posibila placarea cu gresie peste pardoseli cu fisuri, cu ceramica veche si deteriorata sau pe suprafete critice cum sunt pardoselile din lemn sau care nu sunt uscate in totalitate. In anumite situatii membrana Soltec ne poate scuti de rosturile de dilatare care in mod normal trebuie lasate intre placile ceramice. Pentru a garanta o impermeabilizare totala, la imbinarea dintre membrane, respectiv la unghiurile de 90° este necesara folosirea accesoriilor din gama Foiltec: folie pentru colturi interioare, folie pentru colturi exterioare, folie pentru strapungeri cu diametru de 2cm, banda elastica impermeabila pentru imbinari. Membrana Soltec inlocuieste cu succes hidroizolatille obisnuite aplicate sub placajul ceramic, garantand impermeabilizarea sigura si rapida a teraselor, balcoanelor, bailor, saunelor, etc.

Pretul afisat este/mp. Membrana se comercializeaza la rola intreaga !!! (Pret lista 74lei - 20% reducere).

 

Plus Produs


Desolidarizare​ - membrana neutralizeaza miscarile diferite care pot aparea intre stratul suport si acoperiri prevenind fisurile. 

Hidroizolare     - cand Soltec este folosita impreuna cu accesoriile din gama Foiltec ne este garantata impermeabilizarea totala si sigura a teraselor, balcoanelor, bailor, bucatariilor, etc. Este mult mai sigur, simplu si rapid sa folosim o hidroizolatie gata fabricata: dispar greselile legate de reteta de amestec, greselile de aplicare sau conditionarile in ceea ce priveste temperaturile maxime de aplicare, nu exista cresteri neprevazute ale consumului/mp.

Evaporarea apei - forma sa speciala permite evaporarea apei reziduale din sape, putand astfel aplica membrana si cand suportul nu este complet uscat. Putem placa cu gresie in siguranta si mult mai rapid decat in cazul hidroizolatiilor clasice, scazand astfel timpii de lucru si riscurile datorate acumularii de vapori. De fapt putem aplica membrana de indata ce sapa s-a intarit si este circulabila.

Straturi diferite - folosind membrana Soltec putem placa peste aproape orice tip de suport: pardoseli incalzite, sape din anhidrit, sape din ciment sau peste gips carton.

Latime - 1m

Lungime rola - 30m

Grosime - 3mm

Daca doriti mai multe informatii legate de acest produs, nu ezitati sa ne contactati !

 

Foiltec I si Foiltec E - folii de imbinare pentru colturile interioare si exterioare de 90° realizate din polietilena

 

Foiltec T20 - folie cu orificiu de 2cm pentru zonele unde suprafetele sunt strapunse de tevi 

Foiltec 14 - banda elastica impermeabila pentru imbinarile dintre membrane

Lipirea tuturor accesoriilor se face cu adezivi calitativi de clasa C2 (ex.Kerakoll Bioflex)

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:

Produse de Inalta Calitate

Consultanta si Vanzari

Inclusiv Sambata 0734396390