Profil dilatare metalic Coflex CBL

210,00 Lei
*pret pe bucata

Comanda produs la: +40 734 396 390

Cere Oferta
Producător: PROFILITEC - ITALIA

Profil de dilatare compus din doua profile metalice identice si o insertie sintetica elastica. A fost conceput pentru a rezista incarcarilor medii spre mari si pentru a asigura protectia marginilor placilor ceramice. Insertia din cauciuc sintetic compenseaza si absoarbe eficient miscarile pardoselilor impreuna cu acoperirea ceramica. Coflex CBL este potrivit pentru a suporta greutati si tensiuni distribuite. Inaltimea profilului de dilatare se alege astfel incat aceasta sa fie egala cu inaltimea placilor ceramice sau mai mica cu 0,5 ÷ 1mm, niciodata mai mare. Se produce pentru inaltimi cuprinse intre 8 ÷ 20mm, astfel ca se poate folosi si in cazul acoperirilor cu placi de grosimi mari, asa cum sunt marmura sau granitul si este caracterizat printr-o latime mai mare a insertiei sintetice, 20mm.

Insertia se poate inlocui cand este uzata.

Rosturile de dilatare trebuie sa imparta pardoselile in suprafete cuprinse intre 16 - 25mp !

Pretul afisat este pentru profilul realizat din aluminiu natur cu H = 10mm: CBL100AN !!!

 

Coflex CBL-AN 

Este fabricat din aluminiu natural extrudat si insertie sintetica elastica ( Resinil + Resinflex). Este indicat a se folosi mai mult la interior, in locuri cu incarcari medii.

Lungime L = 2,7ml

Inaltimea H = 8mm, 10mm, 12.5mm, 15mm, 20mm

Culori insertie: gri ciment, negru


Coflex CBL-ON

Este fabricat din alama si  insertie sintetica elastica ( Resinil + Resinflex). Alama este rezistenta la impactul mecanic si la majoritatea substantelor chimice existente. Se poate folosi atat in interior cat si in exterior, in locuri cu trafic mediu - ridicat, oferind un aspect placut zonelor cu acoperiri ceramice.

L = 2,7ml

Inaltimea H = 8mm, 10mm, 12.5mm, 15mm, 20mm

Culori insertie: gri ciment, negru

 

 

 

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:

Produse de Inalta Calitate

Consultanta si Vanzari

Inclusiv Sambata 0734396390