Orar L-V: 9-17
Livrari nationale
  • Made in Italy

    Profile de compensare pentru spatii de dus walk-in

    Vezi produse

  • Made in Italy

    Insertii din alama pentru gresie, parchet si piatra naturala

    Vezi produse

Categorii principale

Vizitand principalele categorii de produse veti descoperi cele mai importante si cautate profile pentru finisaje elegante, moderne si durabile. Veti avea placerea sa gasiti plinte metalice din aluminiu in diferite nuante si forme si plinte din inox sau puteti explora universul tehnic al profilelor picuratoare profesionale pentru terase drepte si semirotunde. O sa fiti purtati in noua lume a plintelor retrase de tip shadow-gap si a profilelor pentru spatiile de dus de tip walk-in si veti ramane uimiti de frumuseatea si unicitatea profilelor decorative si a insertiilor din alama naturala si lucioasa. Iar la final, cand o sa credeti ca le-ati vazut pe toate, vor aparea in fata dvs. cele mai frumoase si mai deosebite profile si praguri de trecere realizate din inox, alama si aluminiu.

Picuratoare terase balcoane

Detalii

Plinte metalice

Detalii

Plinte retrase shadow gap

Detalii

Profile de trecere

Detalii

Profile din alama

Detalii

Profile dus walk-in

Detalii

Esti arhitect, designer sau constructor?
Ai un proiect in desfasurare?

Oferim mostre, mostrare, cataloage.

SOLICITA MOSTRE

Produse recomandate

Produsele recomandate sunt produsele si profilele cel mai des folosite de catre clientii nostri in lucrarile de amenajari interioare sau exterioare. Fie ca este vorba despre plinta alba sau neagra din aluminiu sau despre insertiile si profilele subtiri din alama si inox, fie ca este vorba despre coltarele de faianta pentru lastre, placi taiate in 45 de grade sau despre plintele de tip filo-muro, toate aceste profile si nu doar ele iti vor starni din start curiozitatea si te vor incanta la maxim. Comanda acum profillele care se potrivesc amenajarii tale si o sa ai parte de o experienta unica. Noi chiar credem in recomandarile noastre!

Materie prima
de inalta calitate

Produse premium realizate in Italia/Spania

VEZI DETALII

Cum ambalam
produsele noastre

DESPRE COLETE

Ultimele produse adaugate

Cele mai noi profile decorative pentru ceramica, parchet sau mocheta care au fost prezentate la cele mai mari targuri de profil din lume. De fapt ultimele produse sunt cele mai noi profile decorative pentru ceramica, parchet sau mocheta care au fost prezentate la cele mai mari targuri de profil din lume: plinte si profile cu leduri, profile si plinte retrase de tip shadow-gap pentru pereti si tavane, plinte tip filo-muro, profile cu picurator pentru terase si balcoane drepte si curbate acoperite cu ceramica normala si ceramica groasa, coltare din inox si alama, etc. Viziteaza ultimele produse adaugate si cu siguranta vei gasiti profilele potrivite locuintei tale.

Importator Profilitec
Importator Progress Profiles
Importator Profilpas
Importator Emac

Colaboratori