Fugalite eco Invizibil- chit transparent pentru mozaic si ceramica

240,00 Lei
*pret pe bucata

Comanda produs la: +40 734 396 390

Cere Oferta
Producător: KERAKOLL

Fugalite Eco Invizibil este “sticlă” lichidă obţinută dintr-un amestec perfect calibrat de perle foarte fine din sticlă pură şi o răşină exclusivă transparentă, ideală pentru chituirea mozaicurilor de sticlă si a ceramicii. Capacitatea optimă de prelucrare şi curăţare în faza de aplicare a Fugalite Eco Invisibile asigură o rostuire perfectă, netedă, omogenă, care pune în valoare suprafeţele ceramice şi mozaicul de sticlă. Este chitul perfect pentru pardoseli si pereti interiori, pentru piscine, cabine dus, bazine, fantani cu apa termala, pardoseli incalzite, pentru uz civil, comercial si industrial, supuse constant sau ocazional contactului cu diferite substante care pot pata: cafea, vin, ulei, suc, etc.

Plus Produs


Difuzeaza culoarea placilor - lumina are rol de pigment care coloreaza chitul. Aceasta este preluata de catre granulele fine din sticla care se coloreaza in nuanta placilor ceramice ce inconjoara chitul semitransparent.

Impremeabil & Igienic - la fel ca sticla, Fugalite Eco Invisibile este impermeabil, uşor de curăţat şi igienic. Protejează suprafaţa împotriva bacteriilor, mucegaiurilor şi ciupercilor chiar şi în ambiente foarte umede. Rezistent şi uşor de întreţinut, asigură durabilitatea în timp, menţinând calitatea estetică şi frumuseţea mozaicurilor şi
a placărilor.

Aplicare usoara - in comparatie cu alte chituri bicomponente acesta se aplica foarte usor, chiar si in rosturile cu latimi foarte mici, de sub 1mm

Versatil - poate fi folosit atat ca si chit de rosturi dar si ca adeziv, mai ales pentru placile din mozaic de sticla transparenta, care au nevoie de un suport neutru, deschis la culoare, care sa nu inchida culoarea placutelor din sticla. Fortele sale de lipire sunt incomparabil mai mari fata de cele ale unui adeziv clasic, pe baza de ciment.

Produs in Italia - Fugalite eco Invizibil este produs in Italia de catre una din cele mai mari companii din lume din acest domeniu: KERAKOLL.

 

Date Tehnice:


Ambalaj bicomponent: galeata 3kg

Culoare: neutra

Latimi rost: 0 - 3mm

Durata amestec: aproximativ 45min.

Temperatura de aplicare: 5 - 35°C

Temperatura de exploatare: de la -40 la + 110°C

Disponibil pentru trafic pietonal: aproximativ 12 ore

Pentru mai multe informatii despre acest produs: detalii de aplicare, informatii tehnice suplimentare, etc. va rugam sa ne solicitati fisa tehnica a produsului sau sa ne contactati telefonic.

Vizionati filmele de prezentare din sectiunea VIDEO PREZENTARE din meniul de mai sus!

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:





Produse de Inalta Calitate

Consultanta si Vanzari

Inclusiv Sambata 0734396390