Profil dilatare metalic inalt Coflex CTL

389,00 Lei
*pret pe bucata

Comanda produs la: +40 734 396 390

Cere Oferta
Producător: PROFILITEC - ITALIA

Profil pentru dilatare de o eleganta deosebita, avand structura metalica si insertie rezistenta la sablare si abraziune. Are rezistente ridicate impotriva majoritatii substantelor chimice existente si este potrivit pentru a fi montat in zonele cu trafic greu. Recomandat pentru suprafetele placate cu gresie portelanata, marmura sau granit din zonele industriale si comerciale si pentru suprafete mari in general. Profilul compenseaza miscarile pardoselilor si asigura protectie marginilor placajului ceramic care sunt solicitate constant de catre carucioare, transpaleti, motostivuitoare, etc. Flansele laterale metalice se prind perfect sub gresie si vor urmari miscarile de dilatare si compresiune ale acesteia. Insertia speciala realizata din EPDM este un excelent compromis intre flexibilitate si durabilitate. Deoarece acest profil are inaltimi si de 3cm si poate fi slefuit si sablat, este potrivit pentru acoperirile cu marmura si granit.

Rosturile de dilatare trebuie sa imparta pardoselile in suprafete cuprinse intre 16 - 25mp !

Inaltimea profilului de dilatare se alege astfel incat aceasta sa fie egala cu inaltimea placilor ceramice sau mai mica cu 0,5 ÷ 1mm, niciodata mai mare !

Pretul afisat este pentru inaltimea H = 10mm, aluminiu natur CTL100AN51 !!!

Pretul pentru restul inaltimilor il puteti afla solicitand o oferta de pret telefonic sau prin email !

 

Coflex CTL- AN  profilul este realizat din aluminiu natural. Se foloseste in proiecte de amenajari cum sunt showroom-urile pentru masini sau diferite ateliere de lucru. Este cel mai popular model dintre cele 3 si se foloseste in special in zonele cu incarcari medii. Insertia este realizata din EPDM (ethylene propylene diene monmer).

Lungimea L = 2,7ml

Inaltimea H = 8mm, 10mm, 12,5mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm

Culoare insertie: neagra . La cerere insertia se poate oferi in culorile bej si gri ciment !


Coflex CTL- ON profilul este realizat din alama. Este rezistent la agresiunea chimica a diferitelor substante si la impactul mecanic, motiv pentru care poate fi folosit atat la interior cat si la exterior. Potrivit pentru proiecte imobiliare de anvergura cum ar fi centrele comerciale, cladiri publice sau receptii de lux, locuri unde se folosesc materiale mai traditionale

Lungimea L = 2,7ml

Inaltimea H = 8mm, 10mm, 12,5mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm

Culoare insertie: neagra . La cerere insertia se poate oferi in culorile bej si gri ciment !


Coflex CTL-IL  profilul este realizat din inox AISI 304. Este recomandat pentru a fi montat in spitale, in zone de preparare a alimentelor, bucatarii comerciale, depozite si fabrici. De asemenea este ideal pentru proiecte de amenajari care necesita un aspect modern si curat dar si pentru zonele cu trafic greu cum sunt centrele comerciale sau restaurante. Poate fi folosit atat la interior cat si la exterior fiind rezistent la agresiunea chimica a diferitelor substante si la impactul mecanic.

Lungimea L = 2,7ml

Inaltimea H = 8mm, 10mm, 12,5mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm

Culoare insertie: neagra . La cerere insertia se poate oferi in culorile bej si gri ciment !

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:

Produse de Inalta Calitate

Consultanta si Vanzari

Inclusiv Sambata 0734396390