Profil dilatare subitre Coflex CAJ-P

56,00 Lei
*pret pe bucata

Comanda produs la: +40 734 396 390

Cere Oferta
Producător: PROFILITEC - ITALIA

Este denumit profil de dilatare ''invizibil'' datorita latimii sale reduse de doar 5mm, ceea ce il face sa para ca fiind parte integranta din chitul de rost. De asemenea, inaltimea sa redusa de doar 4,5mm il recomanda ca fiind profilul de dilatare perfect pentru noile placi ceramice subtiri, asa cum sunt placile de kerlita, laminam sau mozaic. Profilul este compus din partea vizibila realizata din rasina sintetica co-extrudata, mai moale si mai elastica si flansele de fixare sub placajul ceramic, mai rigide. Rasina sintetica este rezistenta la majoritatea substantelor chimice intalnite in timpul montarii si intretinerii placilor ceramice, la intemperii, imbatranire si raze UV. Ea va ramane flexibila in timp si va rezista mucegaiului si bacteriilor. Acest profil este potrivit pentru utilizare si intretinere interna si externa si a fost conceput pentru a rezista incarcarilor medii. Ofera o protectie limitata marginilor placilor ceramice. Potrivit pentru showroom-uri, centre sportive, hoteluri, etc.

Mentionam ca acest profil se produce si in varianta de profil de dilatare perimetral (Coflex CAJP), avand aceleasi inaltimi si caracteristici ca si Coflex CAJ.

Inaltimea profilului de dilatare se alege astfel incat aceasta sa fie egala cu inaltimea placilor ceramice sau mai mica cu 0,5 ÷ 1mm, niciodata mai mare. Se produce cu inaltimi cuprinse intre 4,5 ÷ 12,5mm.

Rosturile de dilatare trebuie sa imparta pardoselile in suprafete cuprinse intre 16 ÷ 25mp !

Pretul afisat este pentru inaltimea H = 4,5mm: CAJ45P !!!

Coflex CAJeste fabricat din rasina sintetica coextrudata (Resinflex + Resinil) avand caracteristici tehnice care ii ofera o elasticitate ridicata, durabilitate si rezistenta impotriva majoritatii substantelor chimice.

Lungime L = 2,7ml

Inaltime H = 4.5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12.5mm

Culori insertie: alb pur, gri ciment, bej inchis, negru


Profil dilatare perimetral Coflex CAJP -  este fabricat tot din rasina sintetica coextrudata (Resinflex + Resinil) avand caracteristici tehnice care ii ofera o elasticitate ridicata, durabilitate si rezistenta impotriva majoritatii substantelor chimice.

Lungime L = 2,7ml

Inaltime H = 4.5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12.5mm

Culori insertie: gri ciment

 

 

Coflex CAJ

 

Cofex CAJP

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:

Produse de Inalta Calitate

Consultanta si Vanzari

Inclusiv Sambata 0734396390