Coltar aluminiu elegant pt trepte nuante lemn - Style Stair 11W

237,00 Lei
*pret pe bucata

Comanda produs la: +40 734 396 390

Cere Oferta

Style Stair este un sistem inovator de profile destinat protectiei elegante si sigure a  treptelor si este alcatuit din 3 piese: baza fixare din aluminiu, inaltator din rasina vinilica si coltarul de protectie din aluminiu acoperit cu o melamina speciala rezistenta la abraziune si care se produce in 18 de nuante care imita lemnul dar si 3 nuante metalice, auriu, argintiu si bronz. Datorita gamei bogate de nuante de lemn profilul se potriveste cu majoritatea modelelor si esentelor de parchet existente in piata, iar datorita inaltatoarelor de diferite marimi pentru reglarea inaltimii acest tip de profil permite adaptarea la diferite grosimi de parchet, putand fi folosit inclusiv pentru grosimi mari de pana la 2cm. Inaltatorul special de imbinare permite o legatura perfecta intre baza profilului si coltar, fara aparitita zgomotelor sau a miscarilor nedorite. El permite si o usoara actiune rotativa, care preia miscarile de solicitare ale parchetului.

Pretul afisat este pentru profilul in nuante de lemn si cu inaltimea H=10/12mm: PINYC...09 - 237lei/buc 2,7m (indiferent de nuanta de lemn aleasa)

Pretul pentru profilul in nuante metalice (auriu, argintiu si bronz) cu inaltimea H=10/12mm: PINYC...09 - 153lei/buc 2,7m (indiferent de nuanta metalica aleasa)

Sistemul Style Stair este format din:

- coltarul de protectie din aluminiu eloxat

- un clips pentru reglarea inaltimii, realizat din rasina vinilica

- baza de fixare de sub parchet care se poate monta cu ajutorul diblurilor de fixare

 

Montajul acestui sistem se face la fel ca in imaginile de mai jos:

- baza se fixeaza in dibluri de fixare insa trebuie lasat un rost de minim 3 si maxim 10mm intre parchet si baza pentru a permite eventuale dilatari ale lemnului.

 

- se introduce clipsul pe canalul interior al coltarului melaminat iar daca acesta nu culiseaza usor se lubrifiaza cu apa, spray cu silicon sau chiar ulei vegetal si apoi se apasa in canalul bazei de fixare cu ajutorul unui ciocan, insa nu direct ci prin intermediul unei bucati de lemn.

 

Nuante lemn disponibile:

Nuante metalice disponibile:

Material - aluminiu eloxat acoperit cu o pelicula de melamina realizata in 18 de nuante de lemn, rezistenta la trafic mediu, raze UV si la contactul cu diferitele substante chimice pentru curatat. De asemenea produsul se mai realizeaza si in 3 nuante metalice de auriu, argintiu si bronz.

Lungimea L = 2,7m

Latimea   l = 45mm

Inaltimi H = 7/9mm, 10/12mm, 13/14mm, 14/15mm, 16/17mm, 18/20mm

Cele 18 nuante de lemn:

Cele 3 nuante metalice:

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:

Produse de Inalta Calitate

Consultanta si Vanzari

Inclusiv Sambata 0734396390