Orar L-V: 9-17
Livrari nationale

Suntem o companie timisoreana infiintata in anul 2014, al carei principal scop este promovarea si vanzarea produselor calitative pentru finisaje in constructii si amenajari. Principalul ‘motor’ de promovare este chiar site-ul pe care il vizitati, deoarece este cea mai simpla si mai rapida modalitate de a ne face cunoscute produsele tuturor celor interesati, in oricare punct al tarii si in Republica Moldova. Nu exista comenzi minime si nici nu facem diferente intre clienti. Incercam de fiecare data sa raspundem tuturor solicitarilor, in cel mai scurt timp posibil si cu informatii cat mai precise, fara termene de livrare ‘scurtate’ si fara promisiuni pe care nu le putem onora.

Principalii nostri clienti sunt birourile de arhitectura si design, dar colaboram la fel de bine si cu firmele de constructii si amenajari si bineinteles, cu persoanele fizice. Cererile sunt tratate cu multa atentie si seriozitate. Oferim consiliere tehnica pentru fiecare situatie specifica, astfel incat alegerea produselor sa se potriveasca cat mai bine cu cerintele, dar si cu bugetul clientilor.

Suntem distribuitori nationali autorizati ai companiilor Profilitec, Progress Profiles, Profilpas si Emac.

2014

Deoarece domeniul finisajelor este foarte vast si cuprinde o gama foarte variata de produse, dupa o analiza atenta am decis in anul 2014 sa ne incepem activitatea prin colaborarea cu unul dintre cei mai mari producatori europeni de profile decorative si tehnice: compania italiana Profilitec.Din portofoliul acestui producator punem accent mai ales pe:- plinte din aluminiu si inox;
– treceri elegante pentru gresie si parchet;
– picuratoare pentru terase si balcoane;
– coltare metalice pentru faianta si gresie;

Ne-au placut dintotdeauna produsele companiei Profilitec, fiind atrasi de aspectul si designul lor inovativ si modern, dar si de calitatea acestora. Am fost placut surprinsi sa observam cat de mult pot schimba aceste profile aspectul incaperilor si al spatiilor unde au fost montate.

2016

Datorita unei cereri tot mai mari de profile tehnice dar si de profile de finisaj realizate in special din Inox calitativ (AISI 304 si AISI 316) si din alama, am inceput colaborarea directa cu un alt mare producator european si mondial de profile pentru finisaje: compania italiana Progress Profiles. Din gama de profile pe care aceasta mare companie le produce, noi ne-am indreptat atentia in special spre:- profile luminoase cu leduri: plinte, profile treapta, brauri pentru faianta;
– treceri pentru pardoseli realizate din inox rezistent la umezeala si trafic, cu un aspect deosebit;
– profile de dilatare simple si profile de dilatare structurale;
– profile pentru faianta realizate din inox lucios si mat.

Foarte important: toate produsele companiei Progress Profiles sunt fabricate in Italia si certificate cu managementul calitatii: ISO 9001:2008 si ISO 9001:2015.

2022


Pentru ca sectorul de constructii rezidentiale si comerciale, precum si cel de amenajari interioare din Romania devine de la an la an tot mai activ iar cerintele clientilor si ale beneficiarilor sunt tot mai variate, am decis sa incepem colaborarea directa cu unul dintre cei mai mari producatori de profile pentru finisaje din Italia, compania Profilpas, care are o istorie de 47 de ani de activitate.Din gama foarte variata de profile produse de compania Profilpas, am ales sa importam pe piata din Romania urmatoarele:- profile de dus din inox periat pentru spatii de dus walk-in;
– profile de dus din inox vopsit negru pentru spatii de dus walk-in;
– o gama bogata de plinte metalice cu diferite forme si culori, printre care amintim plintele culoare gri antracit, culoare gold si culoare neagra;
– profile din alama.

Foarte important: produsele companiei Profilpas sunt fabricate in Italia si certificate cu managementul calitatii: ISO 9001:2008 si ISO 9001:2015.

2023


Din dorinta de a oferi clientilor nostri o gama cat mai variata si inedita de solutii pentru amenajari interioare, in special plinte retrase, profile cu leduri, plinte cu leduri, precum si o gama bogata de profile pentru dilatare, am decis sa incepem colaborarea directa cu compania spaniola Emac, lider de piata in productia de profile pentru amenajari interioare, cu o experienta de peste 35 de ani.Produsele companiei Emac sunt certificate cu managementul calitatii: ISO 9001:2008 si ISO 9001:2015.Principalii nostri clienti sunt birourile de arhitectura si design, dar colaboram la fel de bine si cu firmele de constructii si amenajari si bineinteles, cu persoanele fizice.

Cererile  sunt tratate cu multa atentie si seriozitate. Oferim consiliere tehnica pentru fiecare situatie specifica, astfel incat alegerea produselor sa se potriveasca cat mai bine cu cerintele, dar si cu bugetul clientilor.