Orar L-V: 9-17
Livrari nationale

1. Retur- produse de stoc

Prezenta facilitate se aplica doar persoanelor fizice, conform legii.

Cumparatorul are dreptul sa returneze un Bun în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

Atentie! Returnarea produselor este in sarcina cumparatorului. Dvs va veti ocupa de procesul de retur.

Costul de transport pentru retur se va retine din suma care trebuie restituita in contul bancar al clientului.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Taxele de transport (livrare initiala + retur) vor fi suportate de cumparator.

Avand in vedere ca pachetele noastre sunt lungi, constand in tuburi de carton de 2.7m, va rugam sa acordati atentie maxima reambalarii produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se accepta pentru retur colete/produse avariate/indoite/lovite etc.

2. Retur- produse care nu sunt stocabile

Produsele comandate special nu pot fi returnate. Aceste produse au fost comandate special pentru dumneavoastră. Prin produse la comandă înțelegem orice produs care nu este stocabil si care a fost adus pe comanda din afara granitelor tarii in baza unei facturi proforme sau a unui avans achitat.