Orar L-V: 9-17
Livrari nationale

Produse premium realizate in Italia/Spania din materiale de cea mai buna calitate. In functie de materia prima din care sunt fabricate, producatorii recomanda ca profilele sa se foloseasca in urmatoarele zone/medii:

Inox

INOX AISI 304 -este cel mai răspândit și utilizat aliaj în fabricarea produselor cu inalte caracteristici tehnice. Este un aliaj performant de otel cu 18% crom si 8% nichel, foarte rezistent la majoritatea substanțelor chimice, fiind ideal pentru a fi folosit in industria alimentară, in spitale și in laboratoare.

Acesta prezinta urmatoarele calitati:

 • rezistenta mare la agenti corozivi, la majoritatea substantelor chimice, la rugina si la temperaturi inalte;
 • rezistenta in timp fara a-si modifica aspectul, fara necesitatea de a fi vopsit;
 • igienic, ideal a fi folosit in industria alimentara, in spitale si in laboratoare;
 • durata mare de viata (de aceea poate fi considerat un material bun si ieftin);
 • rezistenta la rupere cu 50% mai mare decat a altor aliaje din otel;
 • aspect decorativ-modern;
 • usor de intretinut;
 • reciclabil 100%;
 • tehnologia de producere este mai putin poluanta decat in cazul altor metale;

Se foloseste cu succes in diferite domenii precum: industria alimentara, medicina, industria transporturilor si constructoare de masini, industria chimica, constructii si amenajari interioare si exterioare, etc.

INOX AISI 316– este un aliaj ultra performant de otel cu crom, nichel si molibden, foarte rezistent si cu un design deosebit. Acesta prezinta toate calitatile Inoxului AISI 304, dar datorita molibdenului din compozitia sa, acesta are o rezistenta crescuta la:

 • agenti corozivi, mediu salin si depuneri de clor;
 • temperaturi foarte inalte.

Se foloseste cu succes in diferite domenii precum: industria chimica, alimentara, medicala, in constructii si amenajari interioare si exterioare, in special in zonele cu mediu salin.

Este recomandat ca profilele din Inox AISI 304 si Inox AISI 316 sa fie montate in zone cu trafic mediu spre ridicat, precum zone comerciale, institutii publice, spitale si clinici, scoli, puncte alimentare, zone rezidentiale, atat la exterior cat si la interior.

Oferta noastra contine profile realizate din inox AISI 304 si inox AISI 316, cu aspect lucios, periat si sablat (mat). Printre acestea amintim: profile de colt, profile de trecere, profile de treapta, profile de dilatare, profile de dus, plinte pentru perete, rigole de dus.

Alama

Alama este un material superior, ultra performant ce prezinta urmatoarele caracteristici:

 • rezistenta mecanica ridicata;
 • rezistenta crescuta la principalii agenti chimici care se folosesc pentru montarea placilor ceramice.

Profilele din alama, datorita rezistentei mecanice inalte a materialului, sunt deosebit de potrivite pentru a fi folosite in zone cu trafic intens, precum zone comerciale, institutii publice, scoli, etc.

Atentie!- suprafata profilelor din alama, atunci cand este expusa umiditatii sau agentilor chimici deosebit de agresivi, poate oxida superficial, fenomen care poate fi remediat prin curatarea cu produse de lustruire banale.

Oferta noastra contine profile din alama cu aspect natural, lucios, cromat si antichizat. Printre acestea amintim: profile de colt, profile de trecere, profile de treapta, profile de dilatare.

Aluminiu

Aluminiul este un material rezistent, cu un aspect excelent in stare naturala, ceea ce-l face ideal pentru finisari succesive.

Aluminiu eloxat (anodizat) – este aluminiu supus procesului de eloxare, procedeu electro-chimic de tratare in vederea protejarii acestuia impotriva oxidarii, care-i ofera o buna rezistenta in timp. Printre calitatile produselor realizate din aluminiu eloxat amintim:

 • durabilitate: durata de viata lunga, mentenanta redusa, costuri de intretinere minime;
 • stabilitatea culorii: rezistenta crescuta atunci cand sunt expuse razelor UV, culorile nu se ciupesc sau decojesc;
 • intretinere usoara: curatarea cu apa si sapun va readuce de cele mai multe ori suprafata eloxata la aspectul ei original;
 • estetica: spre deosebire de alte finisaje, eloxarea pastreaza aspectul metalic initial al aluminiului, ofera un numar crescut de alternative in ceea ce priveste culorile si stralucirea;
 • rezistenta crescuta impotriva coroziunii si uzurii, suprafata eloxata a aluminiului fiind mult mai dura decat cea a aluminiului normal, plasandu-se pe locul doi dupa diamant (care isi datoreaza duritatea structurii sale cristaline). Eloxarea previne decojirea sau craparea cauzate de folosirea constanta.
 • sanatate si siguranta: eloxarea este un proces sigur, care nu dauneaza sanatatii umane. Finisajul eloxat este stabil chimic, nu se descompune, este non-toxic si rezistent pana la punctul de topire al aluminiului. Totodata, procesul de eloxare nu produce daune sau deseuri care ar putea afecta mediul inconjurator.

Aluminiu lucios– este aluminiu supus unui tratament special de lustruire mecanico-chimica preventiva si o baie anodica ulterioara in culorile crom si auriu. Profilele astfel obtinute pastreaza aceleasi caracteristici de rezistenta la coroziune a profilelor eloxate, dar au un aspect stralucitor, asemanator suprafetelor lustruite.

Aluminiu periat- este aluminiu supus unui periaj superficial special si ulterior procesului de mai sus.

Aluminiu satinat– este aluminiu slefuit pentru a avea un aspect mat.

Aluminiu vopsit– este aluminiu care suporta un pre-tratament cu vopsea sub forma de pulbere. Procesul de vopsire este realizat dintr-un pretratament pe bază de fosfat de crom, dintr-o vopsea electrostatică pe bază de pulbere poliesterică cu caracteristici foarte rezistente la U.V. razelor şi agenţilor atmosferici. Grosimea stratului acoperă întreaga suprafață a profilului având o grosime medie de cca. 50-70 microni. De asemenea, se realizează un proces de polimerizare cu plasă la cald pentru garantarea maximă a rezistenței chimico-mecanice.

Profilele din aluminiu sunt recomandate a fi folosite in zone cu trafic scazut spre mediu, atat la interior, cat si la exterior.

Oferta noastra contine profile din aluminiu eloxat, aluminiu lucios, aluminiu periat, satinat si vopsit. Printre acestea amintim: plinte clasice si plinte retrase, profile de colt, profile de trecere, profile de treapta, profile de dilatare, protectii pereti, picuratoare.

Rasina sintetica Resintop

Aceasta rasina este conceputa special pentru a optimiza caracteristicile si performanta profilelor realizate din plastic rigid si pentru a garanta rezistenta si calitatea estetica in timp. Este rezistenta la UV si poate suporta expunerea la caldura, rezistand la peste 60ºC, motiv pentru care se poate folosi atat la interior cat si la exterior. De asemenea, rasina este rezistenta la impactul mecanic si la concentratii de ciuperci si bacterii, fiind recomandata a se folosi in zone cu cerinte speciale de igiena, precum unitati de alimentatie publica, laboratoare, spitale, clinici medicale, etc.

Oferta noastra contine: profile de colt, profile etansare, plinte perete.