Orar L-V: 9-17
Livrari nationale

Esti arhitect, designer sau constructor? Ai un proiect in desfasurare si ai nevoie de plinte, profile de colt, profile de trecere, profile de dilatare, profile cu led, picuratoare, etc? Vrei sa te asiguri ca profilele pe care ti le doresti sunt si cele mai potrivite pentru proiectul tau?

Noi iti punem la dispozitie o gama diversa de mostre si mostrare de profile din alama, profile din inox sau profile din aluminiu, pentru ca tu sa faci alegerea potrivita.

Te invitam sa faci un tur virtual in magazinul nostru online si sa alegi produsele care crezi ca se potrivesc proiectului tau. Dupa ce le-ai ales, suna-ne la numarul de telefon: 0734 396 390 sau trimite-ne un email la adresa: supertechQM@gmail.com si spune-ne care sunt produsele care te intereseaza, mentionand cotele, culorile si finisajele dorite.

In functie de urgenta proiectului tau, de timpul de asteptare pe care-l ai la dispozitie si de disponibilitatea mostrelor, iti prezentam mai multe variante:

  • daca mostrele alese sunt disponibile la sediul nostru din Timisoara, ti le vom trimite gratuit in maxim 2 zile de la solicitare;
  • daca mostrele nu sunt disponibile la sediul nostru, iar tu ai la dispozitie un anumit timp de asteptare (aproximativ 2sapt), acestea vor fi expediate din Italia, de la fabricile producatoare, la sediul nostru din Timisoara, iar de aici ti le vom trimite cu curierul la adresa dorita, transportul fiind achitat de noi;
  • daca mostrele nu sunt disponibile la sediul nostru, iar tu ai nevoie de ele urgent acestea iti vor fi trimise direct din Italia la adresa dorita, gratuit.