Orar L-V: 9-17
Livrari nationale

Supertech este importator direct in Romania al produselor Profilitec

Profilitec este o companie italiană producatoare de profile pentru design si amenajari interioare sau exterioare, avand o vechime de peste 50 de ani. Este una dintre cele mai mari si mai importante companii din Europa care activeaza in aceast domeniu, cu un portofloliu de peste 10000 de clienti in peste 90 de tari. Profilitec detine mai mult de 50 de patente pentru produsele sale realizate in proportie de 100% in fabrica proprie din Italia, folosind cele mai bune materii prime si ultimile inovatii din domeniu, reusind astfel sa ofere solutii functionale, estetice si durabile clientilor sai. Profilitec ofera o gama extinsa de produse, intro varietate de finisaje, culori si cote pentru a se potrivi nevoilor clientilor de pretutindeni,  fie ca sunt arhitecti, designeri, constructori, montatori sau beneficiarii finali.

Fiecare produs este testat in conformitate cu cele mai stricte standarde, standarde care atesta excelenta produselor Profilitec din toate punctele de vedere. Procedurile de control ale calitatii sunt puse in aplicare in fiecare etapa a proceselor de productie pentru a vi se putea oferi calitatea care se observa din primul moment in care intrati in contact cu oricare produs Profilitec. Compania opereaza cu un sistem certificat in conformitate UNI EN ISO 9001.

Supertech este importator direct in Romania al produselor Progress Profiles

Progress Profiles este o companie producatoare de profile pentru amenajari interioare si exterioare infiintata in anul 1965 in Canada si dezvoltata in Italia. Toate produsele Progress Profiles sunt realizate in prezent in Italia, folosind cele mai bune materii prime si know-how-ul unei echipe extinse de productie alcatuita din ingineri, designeri, precum si din cei mai buni operatori de masinarii de productie. Progress Profiles ofera o gama variata de profile realizate din inox, alama, aluminiu si pvc pentru amenajari interioare si exterioare, pentru spatii rezidentiale, comerciale sau institutionale. Din oferta companiei amintim: profile pentru faianta, gresie, piatra naturala, parchet lemn, parchet laminat, pardoseli din LVT, mocheta, picuratoare pentru terase si balcoane, profile si plinte cu led, profile de dilatare, profile pentru dusuri de tip walk-in.

Echipa Progress Profiles este perfect sincronizata cu ultimele tendinte de design existente pe piata la ora actuala, fiind capabila sa satisfaca cele mai noi cerinte in materie de amenajari interioare.

Compania opereaza cu un sistem certificat in conformitate UNI EN ISO 9001.

Supertech este importator direct in Romania al produselor Profilpas

Compania Profilpas are o istorie lunga, fiind fondata in 1976 la Padova, Italia de catre Franco Pasquali. In cei peste 47 de ani de existenta, compania si-a diversificat constant gama de profile, la ora actuala detinand o paleta impresionanta de profile din inox, profile din alama, profile din aluminiu si profile din pvc. Din oferta companiei amintim: profile pentru faianta, gresie, piatra naturala, parchet lemn, parchet laminat, pardoseli din LVT, mocheta, picuratoare pentru terase si balcoane, profile si plinte cu led, profile de dilatare, profile pentru dusuri de tip walk-in. Profilele au fost concepute pentru a satisface orice cerinta tehnica sau estetica, fara a pierde niciodata din vedere atentia la detalii si design pentru care sunt recunoscute produsele Made in Italy.

Gama largă de produse Profilpas se remarcă prin caracteristicile unice ale fiecărei linii de produse, calitatea materialelor și selecția de culori și finisaje care sunt rezultatul unei eforturi constante de a rămâne în tema cu noile tendințe în designul interior.

Compania opereaza cu un sistem certificat in conformitate UNI EN ISO 9001.

Supertech este importator direct in Romania al produselor EMAC

EMAC® Group este un grup multinațional format din diverse companii prezente pe piețele internaționale. Grupul desfasoara operatiuni in 110 de țări, cu filiale în SUA și in Italia, scopul fiind de a oferi soluții EMAC® celor mai exigente piețe din lume. Compania detine una dintre cele mai largi game de profile pentru amenajari interioare existente la ora actuala pe piata, oferta continand peste 3000 de produse de inalta calitate. Emac este una dintre putinele companii din lume specializate exclusiv in productia de profile pentru placi ceramice. Datorita profesionalismului si imbunatatirii constante a produselor sale, Emac a obtinut certificatul de calitate ISO 9001:2015. Acordand o mare atentie tendintelor pietei, compania introduce in fiecare an produse exclusiviste, oferind clientilor sai cele mai noi solutii, designuri, modele, materiale, finisaje si culori pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte.

Din oferta foarte variata de solutii pentru amenajari interioare, ne-am indreptat atentia in special catre: profile cu leduri, plinte retrase, plinte cu leduri, profile de dilatare.

Toate produsele sunt dezvoltate si testate in colaborare cu reteaua de institute tehnologice din regiunea Valencia, Spania, incepand de la etapa de proiectare si pana la vanzare.

Compania opereaza cu un sistem certificat in conformitate UNI EN ISO 9001.